El CN Sabadell topa amb el Jug (7-11) i haurà de jugar pel bronze en l’Euro Cup

L’equip vallesà sempre ha anat a remolc del conjunt croat, que ha marcat la pauta amb una defensa molt sòlida i més clarividència en atac

L’Astralpool CN Sabadell s’haurà de conformar a lluitar per la tercera plaça de l’Euro Cup després de perdre la primera semifinal a Rijeka contra el Jug Dubrovnik (7-11), que ha marcat territori des del primer moment (2-3, 1-3, 3-3 i 1-2). Franko Lazic (5) i Marko Zuvela (4), amb 9 gols entre tots dos, han estat els braços executors del conjunt croat, que ha aturat les aspiracions sabadellenques amb una defensa molt fèrria. Les accions de superioritat (5/8 i 3/10) també han afavorit clarament l’equip balcànic. El conjunt de Quim Collet lluitarà per la tercera plaça demà (17.45 h per Esport 3) contra l’Spandau 04 de Berlín, que ha vist com el Primorje de Rijeka li remuntava un 5-8 per vèncer per 14-12 (4-3, 0-3, 7-4 i 3-2) i segellar el passi a una final (20 h) íntegrament croata.

El Jug ha marcat la pauta en el primer quart. Amb una defensa molt sòlida i més clarivident en les superioritats, el conjunt croat ha pres la iniciativa amb les dues dianes de Marko Zuvela. Òscar Asensio, també en home de més, ha retallat diferències, però Bogdan Djerkovic ha replicat d’immediat. Blai Mallarach, al límit del final del primer quart, ha donat aire al CN Sabadell amb un gol de murri a l’últim sospir. La pressió defensiva del conjunt croat ennuagava els atacs vallesans, amb precipitació i poca precisió en les passades. El Jug mantenia un bon percentatge en les superioritats i arribava a l’equador amb 3 gols de renda (3-6). Només Stefan Vidovic ha vist porteria en aquest quart.

L’equip de Vjekoslav Kobescak ha sabut jugat amb el marcador a favor i controlar els intents de remuntada sabadellenca. Kostas Averka, Alberto Barroso i Stefan Vidovic han anotat després de la represa, però el Jug mantenia els tres gols de renda amb noves dianes de Lazic, Zuvela i el català Sergi Cabanas (6-9). L’errada de Barroso en un penal, ja en l’últim període, i la quarta diana de Lazic deixaven la semifinal cada cop més coll amunt per al conjunt de Quim Colet. L’internacional croat furgava encara més en la ferida i Fran Valera ha acabat signant el definitiu 7-11 davant el gegant Toni Popadic, un dels protagonistes de la semifinal.