Waterpolo

El CN Sabadell s’estavella

Waterpolo. L’equip de Quim Colet topa amb la pressió defensiva del Jug Dubrovnik i haurà de jugar pel bronze de l’Euro Cup contra l’Spandau 04 de Berlín, derrotat pel Primorje Rijeka local (14-12)

CN Sabadell 7 Jug Dubrovnik 11

ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Bonet, Asensio (1), Schuetze, Vidovic (2), Valera (1), Barroso (1), Van Ijperen, Averka (1), Pérez, Mallarach (1), Bustos i Teclas.JUG DUBROVNIK:Popadic; Prkoca, Djerkovic (1), Lazic (5), Jokovic, Mozara, Daube, Cabanas (1), Krzic, Buric, Grgurevic, Zuvela (4) i Brzica.PARCIALS:2-3, 1-3, 3-3 i 1-2.ÀRBITRES:Stavridis i Zwart.

El segon títol europeu de l’Astralpool CN Sabadell haurà d’esperar. La pressió defensiva del Jug Dubrovnik i l’efectivitat de Franko Lazic (5) i Marko Zuvela (4), nou gols entre tots dos, van frenar les aspiracions del conjunt sabadellenc de lluitar per la segona Euro Cup del seu palmarès. Les accions de superioritat (5/8 i 3/10) també es van resoldre clarament a favor del conjunt balcànic. L’equip de Quim Colet s’haurà de conformar a lluitar avui (17.45 h, per Esport 3) pel bronze contra l’Spandau 04 de Berlín, que no va poder aturar la remuntada del Primorje Rijeka local (14-12) en els dos últims quarts (4-3, 0-3, 7-4 i 3-2). La pugna pel títol (20 h), doncs, serà entre els dos conjunts croats.

El Jug va marcar territori des del primer quart. Amb una defensa molt sòlida i més clarivident en les superioritats, el conjunt croat va prendre la iniciativa amb dues dianes de Marko Zuvela. Òscar Asensio, també en home de més, va retallar diferències, però Bogdan Djerkovic va replicar immediatament. Blai Mallarach, al límit del final del primer quart, va donar aire al CN Sabadell amb un gol de murri a l’últim sospir. La pressió defensiva del conjunt croat ennuegava els atacs vallesans, amb precipitació i poca precisió en les passades. El Jug va mantenir un bon percentatge en les superioritats i va arribar a l’equador amb tres gols d’avantatge (3-6). Només Stefan Vidovic va veure porteria en aquest quart.

Control del Jug

L’equip de Vjekoslav Kobescak va saber jugar amb el resultat a favor i va tenir sota control els intents de remuntada dels sabadellencs. Kosta Averka, Alberto Barroso i Stefan Vidovic van anotar després de la represa, però el Jug va mantenir els tres gols d’avantatge amb les dianes de Lazic, Zuvela i el català Sergi Cabanas (6-9), que es va afegir a la festa croata. L’errada d’Alberto Barroso en un penal, ja en l’últim període, i la quarta diana de Lazic deixaven la semifinal cada cop més coll amunt per al conjunt de Quim Colet. L’internacional croat va furgar encara més en la ferida i Fran Valera va acabar signant el 7-11 definitiu davant el gegantí porter Toni Popadic, un dels protagonistes de la semifinal.

EL VESTIDOR

El Jug ha estat millor que nosaltres. En els 2 metres han estat superiors, tant en defensa com en l’aspecte ofensiu
Quim Colet

LA DADA

Campió el 2022 amb el Sabadell, Sergi Cabanas buscarà avui el seu segon títol, ara amb el Jug

LA XIFRA

9
gols
van marcar entre Franko Lazic (5) i Marko Zuvela (4), els braços executors del Jug Dubrovnik
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)