Més esport

La Fira de l’Esport Català reuneix l’activitat de 40 federacions

La cinquena edició de la Fira de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ha reunit 40 federacions esportives catalanes, que han difòs la seva activitat al Moll de la Marina. Les federacions han fet exhibicions, tallers i masterclass per mostrar les seves diferents disciplines als visitants que s’hi han acostat. A més, aquest any ha coincidit amb el BCN Sup World Fest, una competició internacional de Stand Up Paddle en ple cor de Barcelona.

“Ha estat una gran oportunitat perquè els assistents puguin viure en primera persona l’esport federat i gaudir d’una jornada en família per a tots els públics”, explicava Gerard Esteva, president de la UFEC. El director del Consell Català de l’Esport en funcions, Aleix Villatoro, ha valorat molt positivament la jornada: “S’ha presentat una oferta esportiva diversa i esperem que trobar nous practicants d’esports en les múltiples disciplines que tenim”.

L’acollida de les federacions catalanes d’aquesta cinquena edició de la Fira de l’Esport Català ha sigut excel·lent. Han format part de l’esdeveniment Aèria; Automobilisme; Bàdminton; Beisbol i Softbol; Billar; Caça; Coloms Esportius; Ciclisme; Cricket; Orientació; Entitats Excursionistes; Escacs; Esgrima; Espeleologia; Persones amb Discapacitat Intel·lectual – ACELL; Persones amb Discapacitat Física; Gimnàstica; Golf; Halterofilia; Hoquei; Judo; Korfbal; Lluita; Motociclisme; Natació; Pàdel; Paralítics Cerebrals; Patinatge; Pentatló Modern; Petanca; Pitch and Putt; Rem; Sords; Surf; Taekwondo; Tennis Taula; Tir amb Arc; Twirling; Vela; Voleibol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)