Tennis

Granollers i Zeballos s’adjudiquen l’ATP 1.000 de Roma de dobles per segon cop

El barceloní i l’argentí superen per un clar 6-2 i 6-2 Arevalo i Pavic en la final

Marcel Granollers i Horacio Zeballos han guanyat la modalitat de dobles de l’ATP 1.000 de Roma per segona vegada. El barceloní i l’argentí, el primers favorits, han superat amb facilitat en la final el salvadoreny Marcelo Arevalo i el croat Mate Pavic. En només una hora i sis minuts els número 1 del rànquing mundial han derrotat per 6-2 i 6-2 als seus rivals i s’han emportat el títol sense cedit cap set en tot el torneig.

Aquest és el sisè títol d’un torneig de categoria ATP 1.000 que guanyen Marcel Granollers i Horacio Zeballos en les vuit finals disputades com a parella. El barceloní i l’argentí ja van guanyar a Roma l’any 2020 i han tornat a ser els millors per segona vegada.

En el quadre individual el títol de Roma l’ha guanyat l’alemany Alexander Zverev (3) que ha superat en la final per 6-4 i 7-5 el xilè Nicolas Jarry (21). Un trencament de servei en l’últim joc de cada set ha estat suficient per aconseguir la victòria en 1h41.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.