Golf

Xander Schauffele s’emporta el PGA Championship

L’americà, medalla d’or als JJOO de Tòquio l’any 2021, va superar al membre de la lliga LIV, Bryson DeChambeau

L’americà Xander Schauffele s’emporta el PGA Championship, aconseguint d’aquesta manera el seu primer Major. El guanyador de l’or als Jocs Olímpics de Tòquio va imposar-se amb una targeta de 21 sota par i 65 cops en l’última jornada. D’aquesta manera, Xander aconsegueix la seva vuitena victòria al PGA Tour i la més important al circuit americà.

El californià va superar només per un cop al seu compatriota i membre de la lliga LIV de golf, Bryson DeChambeau, que va fer 64 cops i 20 sota par. Mentrestant, la tercera posició va ser per al número 7 del món del PGA, el noruec Viktor Hovland, qui va fer una targeta de -18 en total. Mentrestant, en la quarta posició, amb el mateix nombre de cops, van quedar-se el belga Thomas Detry i l’americà Collin Morikawa.

Amb un cop per sota, amb -14, van col·locar-se l’anglès Justin Rose i l’irlandès i Shane Lowry. Per tancar les deu primeres posicions, es va produir un quàdruple empat a -13 cops entre els americans Justin Thomas, Billy Horschel, el número 1 del món, Scottie Scheffler, i l’escocès Robert MacIntyre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)