Handbol

El Barça i el Granollers, els més guardonats en l’All Star de l’Asobal

Petar Cikusa (jugador revelació), Gonzalo Pérez de Vargas (porter), Dika Mem (lateral dret) i Thiagus Petrus (defensor) son els premiats del club blaugrana, i Antonio García (lateral esquerre) i Antonio Rama (entrenador), els del conjunt vallesà

El Barça, amb quatre guardonats, i el Fraikin BM Granollers i l’Ademar de Lleó, amb dos, són els clubs amb més reconeixements en l’All Star que ha fet públic aquest matí la lliga Asobal. Entre els guardonats, destaca la presència del jove central bordilenc Petar Cikusa, escollit com a jugador revelació. En contrast amb Cikusa sobresurt el nom de Gonzalo Pérez de Vargas, premiat com a millor porter per novena vegada, vuitena de consecutiva. El porter del planter blaugrana, amb el 39,34% dels vots, s’ha imposat per davant del seu company al Barça Emil Nielsen (32,13 %) i el defensor del marc del Granollers Roberto Rodríguez (17,25%). Els altres jugadors guardonats del conjunt de Carlos Ortega són Dika Mem (millor lateral dret) i Thiagus Petrus (millor defensor). Per part del BM Granollers els guardonats són Antonio García (millor lateral esquerre) i Antonio Rama (millor entrenador).

Completen la nòmina de premiats Adrian Casqueiro, com a millor extrem esquerre, i Carlos Álvarez, millor extrem dret, tots dos de l’Ademar de Lleó, Nacho Valles (TM Benidorm), millor central, i l’exgranollerí Esteban Salinas (Bidasoa Irun), millor pivot.

El procés de selecció ha tingut en compte el vot d’aficionats, de representants de clubs d’Asobal i dels mitjans de comunicació. El lliurament dels trofeus serà en la Gala Asobal, que se celebrarà en el Madison Arena de Valladolid el 27 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)