Més esport

Els Jocs Emporion, amb més de 6.000 participants

La desena edició dels Jocs Emporion es va dur a terme aquest cap de setmana en una desena de pobles del Baix Empordà, amb una participació superior als 6.000 persones entre nens i nenes, col·lectius de gent gran, entrenadors, tutors i jutges. Les disciplines practicades van ser corfbol, atletisme, gimnàstica artística, futbol 7, handbol, bàsquet, voleibol, judo, rugbi de platja, patinatge, natació, hoquei i gimnàstica rítmica i, els municipis, Begur, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Calonge i Sant Antoni i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

L’edició del 2025 dels Jocs Emporion, que impulsa la Diputació de Girona, amb el suport de la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i amb la coordinació tècnica dels consells esportius de la demarcació i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis implicats, es durà a terme al Gironès, també al maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)