Ciclisme

Els triplets de Logronyo

Ciclisme. Txell Figueras revalida la victòria en La Rioja Bike Race, de la qual ha guanyat les últimes tres edicions, amb triomf en totes les etapes

Txell Figueras (Cannondale ISB Sport Team) va guanyar la desena edició de La Rioja Bike Race, de la qual ha estat la vencedora absoluta en els últims tres anys, i hi ha guanyat totes les etapes que ha disputat.

La cursa de BTT tenia 151 quilòmetres i 3.320 metres de desnivell acumulat, repartits en tres etapes, la primera de les quals es disputava en format contrarellotge. Felipe Orts (Vila Joiosa Neteo), el gran dominador del ciclocròs a l’Estat, va ser el vencedor en la categoria masculina, i la corredora gironina ja aconseguia el lideratge divendres amb un marge de 6:09 respecte a Cristina Morán (BTB Sport - Scott) després de completar els 20 km i 500 m en 1h05:32 després de sortir l’última i arribar la primera. La segona etapa tenia 68 km i 1.500 m, i la guanyadora de les dues darreres edicions de la Tramun avantatjava de 10 minuts Pilar Fernández (VAS) i de 16 Morán.

Abans-d’ahir (54 i 1.200), amb el recorregut endurit pel fang, el també gironí Martí Aran (RR Bikers Club) va ser el vencedor de l’etapa en superar en l’esprint el rubinenc de l’IronTech Tecnic Mendiz Ambisist Axel Badia, amb Orts –que també havia guanyat les dues primeres etapes– tercer. Figueras, en canvi, mantenia la seva hegemonia. “Guanyar tres anys seguits és un bon record que m’enduc a casa i m’agafen ganes de tornar-hi l’any que ve”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)