Ciclisme

Steinhauser suma la seva primera victòria i Pogacar acaba segon

El jove alemany de 22 anys ha arribat en solitari a l’alt del Passo de Brocon

El jove Georg Steinhauser (EF) ha sumat la seva primera victòria com a professional al guanyar la dissetena etapa del Giro amb arribada a l’alt del Passo del Brocon. L’alemany, de 22 anys, ha arribat en solitari i ha superat per 1:24 el líder de la general Tadej Pogacar (UAE) que ha arribat en la segona posició en solitari i amb 18 segons d’avantatge sobre la resta de favorits.

L’etapa ha estat força dura i els corredors han hagut de superar quatre ports de muntanya en els 159 km entre Selva de Val Gardena i Passo del Brocon. La primera ascensió ja ha sigut a pocs quilòmetres de la sortida. S’ha format una escapada de deu corredors, però el pilot l’ha tingut controlada i mai ha arribat als dos minuts de marge. El pilot l’ha desfet a 40 km de la meta en la primera pujada al Passo del Brocon, i després d’uns quilòmetres d’incertesa ha estat Georg Steinhauser el que s’ha escapat amb l’eritreu Amanuel Ghebreigzabhier (Lidl), que s’ha despenjat abans del cim. L’alemany ha arribat a tenir tres minuts de marge i ha anat tot sol cap a la victòria. En la lluita per la general, després d’un tímid atac del colombià Daniel Martínez (Bora), ningú més ha volgut tirar i ha estat Tadej Pogacar qui s’ha posat al davant del grup d’escollits. Pràcticament sense voler els ha deixar enrere i ha ampliat uns segons més la seva avantatge en la general que ara és de 7:42.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)