Més esport

Edu Castro, punt final

Hoquei sobre patins. El Barça oficialitza que no renova el tècnic després de set temporades al capdavant del primer equip i 22 títols

El Barça ha decidit no renovar el contracte d’Edu Castro (Vigo, 1966) un cop finalitzi la temporada actual, i posa punt final a set temporades en les quals el tècnic ha guanyat 22 títols –poden ser 23 si aixeca aquest curs l’OK Lliga–, entre els quals destaca la lliga europea del 2018. Després de 19 anys vinculat al club, l’actual tècnic blaugrana ha format part del primer equip les últimes 11 temporades, primer com a entrenador ajudant i des de la temporada 2017/18 com a primer entrenador. Jordi Roca, el segon entrenador actual, tampoc seguirà. El probable destí de Castro serà la lliga portuguesa i se’l situa en el Benfica, en què coincidiria amb Pau Bargalló i João Rodrigues, que tampoc no seguiran en el conjunt blaugrana. El tècnic del planter i exjugador blaugrana David Càceres podria agafar el relleu de Castro.

L’etapa de Castro en el Barça s’ha caracteritzat per l’aposta per un joc vistós i efectiu. Amb ell, al Barça només se li ha escapat una lliga i una copa. El fet de no haver pogut guanyar una segona copa d’Europa –enguany ha caigut en els quarts–, però, ha estat un dels dèficits de la seva trajectòria, tot i que la pandèmia va tallar les ales de l’equip el 2020 quan excel·lia i els equips portuguesos s’han engrandit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.