Patinatge

L’Espai Gironès fa costat al CPA Girona

L’Espai Gironès fa una aportació de 1.000 euros al CPA Girona per a la participació de l’equip gironí al mundial de patinatge artístic, al setembre a Itàlia. El gerent del centre comercial, Pau Jordà, i la presidenta del club, Àngela Garcia, renoven l’acord que fa un any ja va ajudar a la participació i el desplaçament al campionat del mon que es va fer a Colòmbia.

El CPA Girona compta amb 24 patinadores en l’equip de xous gran i, Jordà, posa en valor la tasca del club durant els últims anys i els valors que representa, des de la formació fins el màxim nivell mundial i portant el nom de Girona. “Estem molt contents de renovar el conveni. Representa un pas important en la nostra recerca de suport per finançar el viatge a Rimini” diu Garcia, que destaca el cost que comporta el desplaçament amb 24 patinadores i els tècnics. “Estem segurs que aquesta col·laboració ajudarà a fer possible aquest somni de les nostres patinadores” hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)