Atletisme

Elvin Josué Canales iguala el rècord català de 800 m (1:45.58) a Nerja

El gironí Elvin Josué Canales (New Balance), de 22 anys, ha rebaixat en gairebé un segon la seva plusmarca personal i ha igualat el rècord de Catalunya de 800 m durant el míting de Nerja, disputat ahir al vespre. Amb 1:45.58, Canales va ocupar el segon lloc d’una prova dominada pel migfondista cantàbric Mohamed Attaoui, que amb 1:44.88 va segellar la mínima olímpica. La llebre va cobrir el primer 400 m a un ritme molt exigent (50.20) i l’atleta de Sant Narcís, quart al toc de campana, va progressar en la recta final per superar el corredor de Botswana Tumo Nkape i arribar segon a meta. Canales, que s’entrena al CAR de Sant Cugat amb Carles Castillejo, ja tenia la plusmarca catalana indoor (1:46.21) i ara ha igualat la de l’aire lliure, compartida amb el sabadellenc Miquel Quesada, vigent des del 19 de juliol de 2008. Canales és d’origen hondureny i, tot i que viu a Catalunya des dels 2-3 anys, encara no disposa del transfer de World Athletics per poder competir amb la selecció espanyola.

Rècord sub23 de Guillem Crespí en 100 m

Són setmanes de molta activitat atlètica i ahir també es va establir una nova plusmarca catalana en els 100 m sub23, a càrrec de Guillem Crespí (Barcelona Atletisme), que va volar en el Gran Premi Diputació de Castelló per segellar la victòria amb un registre de 10.23. L’anterior rècord de la categoria ja era seu (10.28), des de l’any passat. Crespí, que s’entrena amb Pau Fradera, cada cop té més a prop la barrera dels 10.20 i tampoc té gaire lluny la plusmarca absoluta (10.16), en poder de Patrick Chinedu Ike, des del 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)