Tennis

Paula Badosa s’estrenarà a Roland Garros amb la britànica Katie Boulter

La barcelonina Rebeka Masarova tindrà un debut de màxima exigència contra la txeca Marketa Vondrousova, cinquena cap de sèrie

La begurenca Paula Badosa s’estrenarà en la primera eliminatòria de Roland Garros contra la britànica Katie Boulter, cap de sèrie número 26, i la barcelonina Rebeka Masarova contra la txeca Marketa Vondrousova, cinquena favorita, segons ha determinat el sorteig efectuat aquest migdia. Si és capaç de superar aquest primer escull l’empordanesa se les heurà amb la vencedora del duel entre Yulia Putinseva i Sloane Stephens, i en una hipotètica tercera eliminatòria s’enfrontaria amb la seva gran amiga i segona favorita, la bielorussa Aryna Sabalenka. Badosa (141a de la WTA) ha pogut entrar directament al quadre gran, sense passar per la prèvia, gràcies al rànquing protegit perquè el curs passat va estar més de nou mesos fora de competició per culpa de les lesions.

Nadal s’estrenarà contra Zverev

En el seu comiat del torneig parisenc, Rafa Nadal tindrà una estrena de màxima exigència, ja que ja ha quedat emparellat amb l’alemany Alexander Zverev, quart cap de sèrie i que acaba de guanyar de forma brillant el Master 1000 de Roma. Amb 14 títols al seu palmarès, el tennista manacorí jugaria unes hipotètiques semifinals contra el número u mundial, Novak Djokovic, que s’estrenarà contra el francès Pierre-Hugues Herbert. El murcià Carlos Alcaraz, semifinalista en l’última edició, se les heurà amb un jugador provinent de la prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)