Ciclisme

Merlier supera Milan a Pàdua

Tim Merlier (Soudal) és el guanyador de la 18a etapa del Giro, de 178 quilòmetres amb inici a Fiera di Primiero i final a Pàdua. Una jornada destinada als velocistes, la penúltima de la cursa amb Roma esperant diumenge a donar-los la darrera oportunitat, en la què Jonathan Milan (Lidl) es veia tancat abans d’afrontar el darrer revolt a 400 metres i, malgrat tenir dos companys estirant el grup i la remuntada final, permetia el belga sumar la seva segona victòria en aquesta edició. L’italià era segon i Kaden Groves (Alpecin) tercer.

550 metres de desnivell acumulat, un sol port, de 4a categoria i coronat a més de 150 km de meta servia a Mikkel Honoré (EF), Mirco Maestri i Andrea Pietrobon (Polti) i Filippo Fiorelli (VF) per formar l’escapada. Edoardo Affini (Visma) aconseguia saltar del pilot –controlat pels Lidl– a l’escapada, que mai va superar els 2 minuts, a 55,7 km quan la diferència eren 30 segons. 10,3 quedaven quan els UAE posaven fi a una aventura de 160 km amb un estira i arronsa a menys de 20 segons durant una desena de quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)