Waterpolo

El Barceloneta i el Sant Andreu, primers finalistes de lliga

L’equip mariner domina el Mediterrani en el segon assalt de la semifinal masculina (8-17) i el conjunt andreuenc també es desfà del CN Terrassa (4-12) en l’eliminatòria femenina

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta, en la divisió d’honor masculina, i el CN Sant Andreu, en la femenina, han fet valer la seva condició de dominadors de la fase regular i han certificat l’accés a la final del títol de lliga per la via ràpida després de segellar el segon triomf en semifinals contra el CE Mediterrani (8-17) i el CN Terrassa (4-12), respectivament.

A la piscina Josep Vallès, l’equip mariner ha marcat territori en un gran segon quart (3-4, 0-4, 3-4 i 2-5) i ha exhibit el seu arsenal ofensiu, liderat pels 4 gols d’Alberto Munárriz, el jugador més valuós del partit. Per part del Medi, també ha marcat 4 gols Álvaro Garcia. La prèvia del partit a l’Àrea Olímpica de Terrassa ha estat marcat per la decisió de la portera i capitana Sandra Domene de deixar el waterpolo en desacord amb el canvi de rumb que ha impulsat la directiva, prescindint dels entrenadors del primer equip Xavi Pérez i Eduard Vera. Avui també ha disputat l’últim partit Cristina Cantero. En l’àmbit esportiu, el Terrassa ha resistit en els dos primers quarts, però ha acabat sucumbint al major potencial del Sant Andreu, que també ha excel·lit en defensa (1-2, 1-3, 1-4 i 1-3). Les màximes anotadores han estat Elena Ruiz (4) i Maria Bogachnko (3), però les jugadores del CN Terrassa s’han emportat una llarga ovació dels seus aficionats al final del partit.

En la final que començarà el 28 de maig el Zodiac CN Atlètic Barceloneta s’enfrontarà al vencedor del duel entre l’Astralpool Sabadell i el CN Barcelona, que de moment dominen els cenebistes després del triomf d’ahir a Can Llong (7-8). Demà (20.45 h) es disputa el segon assalt a la Nova Escullera. En la final femenina, el CN Sant Andreu se les heurà amb el guanyador de l’eliminatòria entre l’Assolim Mataró i l’Astralpool Sabadell. En l’anada les mataronines van vèncer per un ajustat 13-12 i demà (19 h) es disputa la tornada a la cocapital vallesana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)