Hoquei sobre herba

Els títols de lliga, en joc

Hoquei sobre herba. Les finals a quatre de la divisió d’honor femenina, amb el Junior, el Polo i l’Atlètic de Terrassa, i la masculina amb el Polo i l’Egara, es juguen avui i demà a Madrid

Els títols de campions de la divisió d’honor femenina i masculina es decidiran aquest cap de setmana en les finals a quatre al Club de Campo de Madrid amb cinc equips catalans, dos en la categoria femenina i tres en la masculina.

El Polo va acabar primer de la fase regular masculina després de guanyar en l’última jornada el Club de Campo (5-4) i superar-lo en la classificació. Amb aquest primer lloc es va guanyar la plaça per a la Euro Hockey League de la temporada vinent. Els barcelonins jugaran la semifinal contra el Tenis de Santander, mentre que el Club de Campo, l’amfitrió i campió de lliga la temporada passada, s’enfrontarà a l’Egara, que va ser tercer.

En femení, el Junior defensa el títol que va guanyar la temporada passada per primera vegada en la seva història. Aquest any va ser segon de la fase regular, i s’enfrontarà en la semifinal al Polo, tercer, per un lloc en la final. L’altra semifinal enfrontarà el Club de Campo, que va ser el primer en la fase regular, i a l’Atlètic de Terrassa.

DIVISIÓ D’HONOR FEM.
Semifinals
Dissabte 25
Club de Campo - Atlètic Terrassa 10 h
Junior - Polo 12 h
Final
Diumenge 26
Els dos guanyadors 12.30 h
DIVISIÓ D’HONOR MAS.
Semifinals
Dissabte 25
Polo - Tenis 14 h
Club de Campo - Egara 16 h
Final
Diumenge 26
Els dos guanyadors 15.30 h
Instal·lacions del Club de Campo de Madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)