Handbol

El Granollers es juga el tercer lloc i la classificació europea contra el Benidorm

L’últim partit de lliga servirà per acomiadar els jugadors que ja no continuaran a l’equip vallesà

El Fraikin BM Granollers tanca demà (17 h) la lliga Asobal contra el Benidorm amb el repte de segellar un triomf que certifiqui definitivament el tercer lloc i la plaça per a la pròxima lliga europea, independentment del que faci el Logronyo la Rioja, el seu rival en aquesta pugna. El conjunt d’Antonio Rama, amb 40 punts, en té un més que l’equip de la Rioja i, per tant, ho té tot a les seves mans per assolir el seu propòsit. En cas d’empat a punts, el Logronyo té millor goal-average. El Benidorm, classificat en desè lloc, arriba a Granollers amb la feina i sense res a perdre.

En la prèvia de l’última jornada, Rama no dubta a qualificar el partit “com el més important de la temporada”. “Ho hem dit moltes vegades, però ara si que es tracta de poder certificar la classificació real per Europa la temporada vinent . És l’últim partit a casa i serà especial pels comiats dels jugadors que no seguiran la propera temporada. Ens agradaria que tothom que s’estima al club i a l’equip vingui a acomiadar-los i a gaudir amb nosaltres d’aquesta possible classificació i d’aquest comiat”, remarca el tècnic granollerí. Més enllà dels comiats, l’entitat vallesana va renovar ahir per una temporada més Oriol Rey, un jugador clau en els esquemes defensius d’Antonio Rama. Pel que fa al rival, l’entrenador del Granollers comenta: “El Benidorm té jugadors super creatius com Nacho Valles en el centre del seu joc, que és l’ànima d’aquest equip. També és un conjunt amb molt bona defensa i molt ben dirigit. Tenim molt de respecte i responsabilitat de poder fer bé la feina perquè sabem que és un equip que ens pot posar les coses molt complicades. A més, té moltíssimes variants tant defensives com ofensives i de ben segur que voldran guanyar el partit.”

El Barça tanca la lliga a la pista del cuer

D’altra banda, el Barça, campió des de la 25a jornada, tancarà la lliga contra el cuer, el Port Sagunt, que només ha pogut sumar dues victòries i dos empats en tota la competició. Carlos Ortega donarà descans a Melvyn Richardson, Gonzalo Pérez de Vargas i Hampus Wanne, que pateix una infecció respiratòria. Entren a la convocatòria els germans Petar i Djordje Cikusa, Ian Barrufet i el porter del filial Filip Saric. El Barça té a l’horitzó la copa del rei, del 31 de maig al 2 de juny a Jaén, i la final a quatre de la Champions, el 8 i 9 de juny a Colònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)