Futbol sala

El Barça supera el Manzanares (4-3) i suma el primer punt dels quarts de final

Al final del partit s’ha homenatjat a Ferrão, André Coelho i Jesús Velasco, que no continuaran a l’equip blaugrana el curs vinent

El Barça, altre cop condicionat per les baixes, ha tornat a oferir la seva versió de supervivència per superar el Manzanares per la mínima (4-3) i sumar el primer punt de l’eliminatòria de quarts de final. Touré, Pito, i André Coelho (2), a la segona part, han estat els autors dels gols blaugrana. Precisament, el tanca portuguès ha estat un dels homenatjats al final del partit, juntament amb Ferrão i el tècnic Jesús Velasco, que no continuaran a l’equip el curs vinent. El segon partit de l’eliminatòria serà dilluns vinent.

El Barça de la primera meitat ha tingut dues cares. Directe i resolutiu en atac i tou i amb llacunes en defensa. Amb galons de primer equip, Touré, amb un toc subtil i creuat, ha obert el ball (9’) culminant un contraatac molt ben servit per Matheus. Una errada en el servei de córner d’Antonio ha impulsat el gol de l’empat de Raúl Campos (11’). El Manzanares amb prou feines ha tingut temps de celebrar-ho perquè en l’acció posterior ha marcat Pito (11’) després d’una jugada de triangulació amb Antonio i Puigvert com a protagonistes. Altre cop una badada defensiva ha permès que el conjunt manxec restablís l’equilibri. Campos (13’) ha anotat el seu segon gol després d’un servei de banda i ha signat el 2-2 amb què s’ha arribat al descans.

En la segona meitat s’ha repetit la història. El Barça combinava bones accions ofensives amb errades en defensa. Amb tot feia mèrits per tornar a avançar-se en el marcador. L’oportunitat més clara ha estat un cara a cara d’Adolfo (42’) amb el porter rival, en què el jugador colomenc ha enviat la pilota al pal. El Manzanares, en canvi, no perdonava i Raúl Campos (34’) tornava a treure or d’una errada en la sortida de pilota de Touré. El Barça estava contra les cordes. L’aparició de Pito ha estat providencial. Un xut de revers ha rebotat en el cos de Coelho (35’), des del terra, i la pilota s’ha colat dins la porteria manxega. La connexió Pito-Coelho ha tornat a ser determinant. Una centrada des de l’extrem del pivot brasiler ha acabat als peus del tanca portuguès, que només ha hagut d’empènyer la pilota (38’). Només restava 1:38, però el Barça s’ha sabut defensar amb encert per sumar el primer punt de l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.