Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa i el Polo es jugaran el títol de la divisió d’honor femenina

L’equip groc-i-negre ha tombat el Club de Campo en els ‘shoot-outs’ i el conjunt barceloní ha remuntat en l’últim quart (2-3) contra el Junior, el defensor del títol

L’Atlètic Terrassa i el RC Polo es jugaran demà (12.30 h) el títol de lliga de la divisió d’honor femenina després de superar en les semifinals el Club de Campo (2-2 i 2-4 als shoot-outs) i el Junior (2-3), respectivament. L’equip groc-i-negre, que s’havia classificat en quart lloc en l’última jornada de la fase regular, ha fet saltar la banca i ha tombat l’amfitrió i gran dominador de la lliga després de remuntar un 2-0 en l’últim quart. Maria Torrent i Antonella Rinaldi han signat les taules i l’Atlètic ha certificat l’accés a la final en els shoot-outs, en què la portera Clara Pérez ha tornat a ser protagonista. La segona semifinal també ha estat molt igualada. El Junior, que defensava títol, dominava er 2-0 en el tercer quart, però en l’últim període el Polo ha reaccionat i amb els gols de Laura Bruguera, i els dos de penal córner de Xantal Giné ha segellat l’accés a la final.