Handbol

El Dinamo de Xavi Pascual perd la semifinal de la lliga europea

L’equip romanès no ha pogut contra el poderós Flensburg-Handewitt (38-32) i demà intentarà rubricar la gran campanya continental amb la pugna per la tercera plaça contra el Rhein-Neckar Löwen

El Dinamo de Bucarest de Xavi Pascual no ha pogut amb el poderós Flensburg-Handewitt (38-32) en la semifinal de la lliga europea i demà s’haurà de conformar a lluitar per la tercera plaça de la segona competició continental. El seu rival serà el Rhein-Neckar Löwen (15 h), que ha sucumbit contra el Füchse de Berlín (24-33), el defensor del títol. La final es disputarà a partir de les 18 hores.

L’equip romanès, que s’havia colat en la festa alemanya al Barclays Arena d’Hamburg després d’eliminar l’Skjern danès en els quarts de final, ha anat sempre a remolc d’un conjunt farcit d’estrelles, liderat pels extrems Emil Jakobsen (11 gols) i Johan Hansen (9). A la mitja part el Flensburg ja dominava per 18-11 i en la segona part ha sabut gestionar la renda fins al final. En el Dinamo, que ha aconseguit la lliga, la copa i la supercopa romanesa, també hi milita l’extrem barceloní Àlex Pascual, que avui ha anotat 4 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)