El Fraikin Granollers compleix i tornarà a Europa el curs vinent

Ha superat el Benidorm per 35-27 i s’ha assegurat la tercera plaça de la lliga Asobal. El Barça tanca el campionat amb rècord de gols contra el Port Sagunt (20-51)

El Fraikin BM Granollers ha superat amb autoritat el Benidorm (35-27), s’ha assegurat la tercera plaça de la lliga Asobal i ha certificat el bitllet per a la lliga europea del curs vinent. Objectiu complert. Tot i un inici dubitatiu, els d’Antonio Rama han pres el comandament en el tram final de la primera meitat i han posat la directa cap a la victòria.

El Granollers ha arrencat amb algunes imprecisions i ha facilitat que el Benidorm s’avancés d’entrada amb un parcial de 0-3. De mica en mica s’ha anat activant i no ha tardat a equilibrar el resultat (4-4). Però no ha estat fins al tram final en què ha pogut prendre la iniciativa. La solidesa defensiva, amb set aturades de Roberto Rodríguez, i el talent i l’efectivitat de Ferran Castillo i Antonio García han liderat la reacció local per segellar un parcial de 10-3 i arribar al descans amb 6 gols de renda (18-12).

L’inici del Granollers a la segona part ha estat espectacular. Molt còmode i fluid en atac i infranquejable en defensa, ha aconseguit un parcial de 5-0 en menys de 5 minuts que ha elevat l’avantatge per sobre dels 10 gols (23-12). Sergio Carballeira ha demanat temps mort per aturar aquesta dinàmica. El Benidorm ha trencat la sequera i s’ha entrat en una fase d’intercanvi de gols que s’ha allargat fins al definitiu 35-27. La contundència del resultat ha permès que Antonio Rama hagi pogut repartir minuts de joc entre tots els jugadors de la plantilla, Marc Cañellas inclòs. Així, al ritme dels càntics dels aficionats celebrant la classificació europea, s’ha arribat al final del partit.

El Barça tanca la lliga amb rècord de gols (20-51)

El Barça, campió de lliga des de la jornada 25, ha tancat el campionat a Port Sagunt, el cuer, amb un espectacular 20-51 i dos rècords: el de màxima anotació a domicili de l’entitat i el de major diferència de gols en la història de la competició. El partit no ha tingut més història i al descans el domini ja era aclaparador (6-24). Els màxims anotadors han estat Dika Mem i Petar Cikusa, tots dos amb 7 gols, mentre Emil Nielsen també ha brillat a la porteria, amb 11 aturades i un 64% d’encert.