Més esport

Comença el XXV Campionat Individual Bancaixa de pilota valenciana

El trinquet de Llíria acollirà demà dissabte la primera partida del XXV Campionat Individual Bancaixa d'escala i corda – Trofeu President de la Generalitat 2010, que determinarà a mitjans d'octubre al nou número u de la modalitat davant l'absència enguany del vigent campió de la competició i guanyador de les últimes edicions, Álvaro.

La primera partida enfrontarà Puchol II contra Santi II, dos dels joves amb major progressió de l'escala i corda actual. L'encontre previst per al diumenge a Benissa que havien de protagonitzar Primi i Carlos ha quedat ajornat fins al dia 12 per malaltia de Primi.

Aquestes dues partides suposaran l'estrena de la primera fase de la competició, en la que també participaran Colau, Soro III, Fageca i León. D'esta primera fase sobreviuran dos pilotaris, que disputaran la lligueta de semifinals junt als dos caps de sèrie, Genovés II i Miguel.

D'altra banda, el V Trofeu President de la Diputació de València de frontó es reprén demà a Xeraco amb la partida que enfrontarà Álvaro i Jesús davant Genovés II i Montesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)