Més esport

TENNIS

OBERT DELS EUA

Els Bryan eviten una final per a Robredo

Els nord-americans eliminen a semifinals el duet català, completat per Marcel Granollers

En el quadre individual toparan a quarts Nadal i Verdasco, que va remuntar a Ferrer

Tommy Robredo i Marcel Granollers no van poder accedir a la seva primera final de dobles d'un Gran Slam. Els primers favorits, els bessons Mike i Bob Bryan, els van eliminar (6-1 i 6-4). Parella habitual els últims temps, l'olotí i el barceloní han demostrat la seva compenetració, sobretot les dues últimes temporades, en què han intensificat la seva associació amb vista a la seva consolidació com a doble per a la Davis (ja van jugar contra Suïssa, al març, i van guanyar). Amb un títol (Costa do Sauipe) i dues finals (París i València), Robredo (30è del món en dobles) i Granollers (16è) tornen a enaltir el valor de l'equip. Avui, tots dos tenen millor rànquing de dobles que individual, i són, junt amb el barceloní Marc López (26è), els millors estatals del rànquing.

En el quadre individual, Novak Djokovic es va convertir en el primer semifinalista en vèncer Monfils (7-6, 6-1 i 6-2), que mai no es va habituar al fort vent que bufava i que va dificultar moltíssim l'evolució del joc. En l'altra part del quadre, Nadal i Verdasco toparan en un quart de final. El madrileny ho farà després de remuntar contra David Ferrer, que va perdre un avantatge de dos sets, i en el cinquè, un break a favor. En el desempat, també va tenir 4-1 a favor, però el madrileny va segellar la remuntada assolint els últims sis punts del maratonià partit (4 hores i 23 minuts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)