Més esport

CICLISME

BTT MARATÓ

Cristina Mascarreras, del Conor Forallac, triomfa a Cartes

L'empordanesa Cristina Mascarreras (Conor Forallac) va tenir la primera gran alegria de la temporada amb el triomf ahir a Cartes en la penúltima cursa de l'Open d'Espanya de BTT marató, la primera cursa d'aquest tipus que la torroellenca feia aquest any. «No he tingut una bona temporada; molts problemes físics no m'han deixat rendir al nivell que desitjava, per això ha estat una alegria», explicava ahir satisfeta pel triomf. La ciclista del club de Vulpellac va patir molt per completar els 52 quilòmetres de l'exigent circuit de Cartes. «En el quilòmetre 22 les rampes no em deixaven viure, i he estat apunt de plegar», va explicar. Finalment va resistir i va treure més de tres minuts d'avantatge a Maria Mercè Pacios (Koga-Schwalbe), la nova líder de la competició. A molta distància, va entrar Isabel Castro, que es va assegurar el tercer lloc final de la cursa. Després d'uns dies de descans el mes d'agost, Mascarreras afrontarà el tram final de la copa Catalana de ral·li la setmana vinent a Calaf.

Marc Trayter (Radikal) no va participar en la cursa cantàbrica i va perdre el lideratge, quan falta una sola cursa, la de Paterna del Campo a Huelva. El nou líder és el sub-21 José Maria Sánchez, quart ahir. El primer a Cartes va ser Alejandro Díaz de la Peña (Extremadura Orbea) que va entrar per davant d'Iñaki Lejarreta, ara ja és el segon de la classificació general. El primer sub-23 va ser Adrià Valls del Radikal Bike. La darrera cita serà el 25 de setembre, en una cursa que també servirà com a campionat estatal de l'especialitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)