Més esport

PATINATGE

CAMPIONAT D'EUROPA

Manel Pérez, campió absolut

El patinador català Manel Pérez (Tona) va ser la gran estrella del campionat d'Europa de patinatge, que es va disputar durant el cap de setmana a Vic. Pérez, amb un públic entregat al pavelló de la capital osonenca, va afrontar la final des del tercer lloc, però va acabar imposant amb autoritat la seva tècnica i elegància. El podi el van completar el francès Frederic Garcia i l'italià Andrea Aracu. Amb una posada en escena excel·lent, Pérez, tot i el suport del públic, va mantenir la calma, no va acusar els nervis i va rebre puntuacions properes als 9,5 punts. Els patinadors que van sortir rere seu ja no van poder superar la seva actuació. Pérez, a més, es va endur la medalla de plata en la classificació combinada. Xavi López (Reus Deportiu) va ser cinquè.

En la categoria femenina, la campiona a Vic va ser la italiana Debora Sbei, mentre que les catalanes Carla Nonell i Núria López van quedar cinquena i sisena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)