Més esport

REM

CATALÀ DE BANC FIX

El Vent d'Estrop de Cambrils, campió català femení

El CN Badalona es va endur a Deltebre el títol en la categoria sènior masculina

El Vent d'Estrop de Cambrils va guanyar diumenge a Deltebre el campionat de Catalunya de banc fix sènior femení. En la categoria masculina, el CN Badalona va allargar el domini que ja havia exercit durant la lliga catalana i es va adjudicar el títol. El campionat, exclusiu per als veterans, els sèniors i els juvenils, es va disputar per primer cop a les Terres de l'Ebre i hi van participar 53 tripulacions i més de mig miler de remers. Van acompanyar les cambrilenques en el podi el Xon's Rem d'Empuriabrava i el Club de Rem Santa Cristina. El CN Flix va acabar quart. En la cursa masculina, el Xon's Rem Empuriabrava va ser segon i el Club Nàutic Flix va ser tercer.

En veterans, tant en homes com en dones, el domini va correspondre a l'Associació de Rem de Baix a Mar de Torredembarra, club que aquesta temporada ha tornat amb força després d'una temporada sabàtica. En masculí, el podi el van completar el CN Badalona i el Vent d'Estrop de Cambrils, mentre que en la cursa femenina, el segon va ser el Vent d'Estrop de Cambrils i tercer va quedar el Club de Rem Badalona. Pel que fa a l'Associació Esportiva Xino Xano la tripulació de sènior masculí va guanyar la final B, amb el quart millor temps de la competició. La tripulació del sènior femení, que disputava per primera vegada un campionat d'aquestes característiques, va imposar-se en la final C.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)