Més esport

TENNIS

ATP

Nadal, retorn plàcid a Bangkok

L'esperada reaparició de Rafa Nadal després de la victòria en l'obert dels Estats Units i d'ingressar en el selectiu grup de set jugadors amb els quatre títols del Gran Slam va ser vist i no vist. El manacorí va enllestir amb prou feines en 70 minuts el seu debut en el torneig de Bangkok contra el belga Ruben Bemelmans (6-1 i 6-4), provinent de la prèvia. Nadal no va deixar cap possibilitat al seu rival i només va cedir vuit punts amb el servei. En la pròxima eliminatòria se les heurà amb Kukuixkin, que va vèncer Rochus en tres sets (6-4, 5-7 i 6-3).

En el torneig de Kuala Lumpur, David Ferrer va tenir un partit encara més plàcid contra l'indi Yuki Bhambri, a qui va aclaparar per un doble 6-2. En els quarts de final tindrà un rival de molt més nivell, el txec Tomas Berdych, que ahir va eliminar l'uzbek Dennis Istomin. També es van guanyar l'accés a la penúltima volta el suec Robin Soderling, cap de sèrie número u, i el kazakh Andrei Golubev.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)