Més esport

GOLF

ESTATAL PER A PROFESSIONALS

Jordi Garcia Pinto arrenca amb força

Va tenir un inici molt brillant i és a quatre cops dels dos líders

El golfista de Canet d'Adri Jordi Garcia Pinto va tenir un debut de nivell en el campionat d'Espanya per a professionals que es disputa fins diumenge al camp de l'Hacienda de Múrcia. El jugador del Golf Girona va arrencar amb gran decisió (quatre birdies en els seus cinc primers forats) i posteriorment va poder controlar les errades i completar la resta amb dos bogeys i un altre birdie en tots el que no va fer par. Al final, quinzè empatat amb sis golfistes més, a quatre cops dels líders, Eduardo de la Riva i Jorge Campillo (-7).

El palafrugellenc Pepe Romero va tancar la seva primera jornada amb un -1 que el va situar 34è. Menys afortunat va arrencar Pol Bech, que va acumular un +4, lluny de les posicions de dalt.

RESULTATS

NOM 1 2 3 4 TOTAL 1. E. de la Riva 65 - - - - 1. J. Campillo 65 - - - - 3. A. Salto 66 - - - - 3. P. Menjíbar 66 - - - - 5. A.García Her. 67 - - - -
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)