Ohlander, Pujol (3), Blanxart (2), Ferrer (2), García (9), Campos (2), Svitlica (5) –equip inicial–, Pérez (p.s.) Malasinskas (4), Raigal (1), Nenadic, Resina (6), Puig (2) i Grundsten (3).

ALSER PUERTO SAGUNT:

Bruixola, Backovic, Sifré (1), Muiña, Prce (5), Sánchez (2), Fernández –equip inicial–, Rodríguez (p.s.), Serrano (4), Ruiz (3), Dukic (1), Tarrasó (2), Latorre (5) i Bauer (5).

PARCIALS:

3-3, 6-4, 10-6, 15-9, 18-11, 21-14 (descans); 24-17, 28-20, 30-23, 35-25, 35-26 i 39-28

ÀRBITRES:

C.J. Gude Prego i J.J. Gude Prego.

Ja són sis les jornades que el Fraikin Granollers es manté invicte en la lliga després d'imposar-se ahir al vespre al Sagunt per 11 gols de diferència (39-28). Una ratxa que li permet mantenir-se a la zona de privilegi de l'Asobal –cinquè– amb 10 punts, els mateixos que acumula el Valladolid –tercer.

La solidesa del bloc vallesà es va tornar a reflectir contra un Sagunt, nouvingut aquest any a la màxima categoria, que amb prou feines va poder aguantar el ritme durant els primers 10 minuts (6-4). A partir d'aquí la superioritat ofensiva local, amb Antonio García com a principal artiller –9 gols en el matx– va començar a obrir distàncies en el marcador. L'encert del Granollers li va permetre arribar als 21 gols al descans i gaudir ja d'un avantatge de set gols (21-14).

La tònica es va mantenir en la segona part en la qual García, Svitlica i Resina van continuar desballestant la defensa visitant per mantenir un còmode avantatge d'entre vuit i deu gols. Més que suficient per tenir un final de partit plàcid i pensar ja en el proper dimecres a la pista de l'Alcobendas.