Més esport

BTT

COPA GIRONINA

Almenara, vencedor a casa

El ciclista de Vulpellac s'imposa en la prova de la Bisbal al davant d'Oriol Colomé

Umbert Almenara, coneixedor de les Gavarres, va saber quan havia de canviar el ritme en la zona del puig d'Arques i va imposar-se en la segona prova del circuit copa Gironina de BTT, que temia la sortida i l'arribada a la Bisbal. Ni Oriol Colomé (Azysa) ni Christian Collados (Bicicletes Esteves), segon i tercer de la cursa llarga, van poder seguir-li el ritme.

La cita de la Bisbal va tenir una bona acollida amb 315 corredors en la línia de sortida. El guanyador en la categoria júnior va ser Joan Quintana, mentre que el primer màster 30 va ser David Vilosa i el millor veterà Pere Sánchez. El cadet Edgar Valero va triomfar en la volta curta de 20 quilòmetres. La primera dona va ser Rosa Maria Riera.