Més esport

BTT

COPA CATALANA

El vermell del Bicis Esteve, amo del podi

Tres proves, tres guanyadors. Si a l'Estartit va vèncer Lozano, a la Bisbal, Almenara, ahir, a Maçanet de Cabrenys el vencedor va ser l'osonenc del Bicis Esteve Oriol Colomé que va treure 58 segons a Josep Almendros i 2:10, a Jordi Camps, del Radikal Bikes, primer sub-21 de tots els que van prendre la sortida. El ciclista de la marca de Girona va treure tres segons a Xavier Vinyes, del Bicis Esteve, que va completar el podi de la categoria elit.

La cursa llarga va resultar un pèl més curta del que estava inicialment previst, però els corriols van satisfer la participació, que va estar al voltant de 260 ciclistes. El millor màsters 30 va ser Jordi Costa, mentre que el primer veterà 40 quer va entrar va ser Pere Sánchez i el millor júnior classificat, Joan Quintana.

Edgar Valero (cadet) va entrar primer en el recorregut més curt, seguit de Robert Mestres i Àlex Cebollero. Les curses de promoció en aquesta ocasió es van disputar en un circuit diferent que la dels ciclistes més grans. Diumenge vinent es disputarà la cursa de Castell d'Aro del circuit copa Gironina.