Més esport

REM

MUNDIAL DE NOVA ZELANDA

Estrena suspesa pel mal temps

Mas de Xaxars i Arrazola van competir en una de les cinc úniques sèries que es van poder disputar

La primera jornada del mundial de rem de Nova Zelanda va ser un vist i no vist. El mal temps va obligar a suspendre la competició quan només s'havien disputat cinc sèries. Les previsions meteorològiques anunciaven la persistència del fort vent i l'organització va optar per cancel·lar la resta del programa i recol·locar les proves en la jornada d'avui, en la qual s'hauran de disputar fins a 43 sèries.

Entre les sèries que es van poder celebrar ahir hi havia la del doble escull lleuger femení, amb la banyolina Teresa Mas de Xaxars i la basca Maialen Arrazola, que es van classificar en quart lloc amb un registre de 7:07.21. La primera plaça va ser per al bot britànic, amb 7:02.12. Mas de Xaxars i Arrazola, que tenen la vista fixada en els Jocs Olímpics de Londres 2012, figuren entre els principals aspirants de la selecció estatal al llac Karapiro, formada per quinze remers, vuit dels quals catalans. Ahir també va poder entrar en acció el dos sense timoner, amb els catalans Andreu Castellà (CN Sant Carles de la Ràpita) i Arnau Bertran (RCN Tarragona), que no van poder evitar la cinquena i última plaça de la seva sèrie. El bot català va acreditar 7:00.00, lluny dels representants alemanys, primers de la sèrie, amb 6:40.11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)