Més esport

ATLETISME

Castillejo fitxa pel Guadalajara

Carles Castillejo competirà la temporada que es va encetar dilluns en les files del Kafe Wake Guadalajara, el vigent subcampió estatal de cros. El fondista de Viladecans va saber tot just la setmana passada de la desaparició del seu anterior club, l'Strands.com, i encara sort que va poder aconseguir la incorporació a aquesta entitat només un parell de dies abans que es tanqués el termini de tramitació de fitxes. L'objectiu d'aquest equip amb seu a Guadalajara serà tornar a pujar al podi de l'estatal de cros i també lluitar per les places d'honor del campionat d'Europa de mitja marató. Entre els nous companys de Castillejo destaquen Miguel Ángel Gamonal i Lolo Penas. D'altra banda, Rafael Iglesias, sisè en la marató de l'europeu, ha deixat l'equip i ha fitxat per l'Adidas.

Marc Roig correrà a Saragossa.

Si Castillejo vol fer el salt a la marató aquest curs, un que ja ho va fer fa un parell de temporades, el santpolenc Marc Roig, competirà diumenge a Saragossa amb l'objectiu de rebaixar la marca que va assolir en la marató de Barcelona (2h18:53). Roig ha renovat pel CA Laietània i continua fidel al seu estil de vida, compaginant l'atletisme amb iniciatives solidàries. Així, després de competir a la capital aragonesa té previst una estada de cinc setmanes a l'Equador, on exercirà de fisioterapeuta. No obstant això, no descarta córrer a Quito en l'anomenada mitja marató Meitat del Món i en la marató de Panamà, en aquesta última prova més com «a experiència estrambòtica que com una competició seriosa», segons apunta el mateix atleta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)