Més esport

REM

MUNDIAL DE NOVA ZELANDA

El dos sense, a les semifinals

Pau Vela i Àlex Sigurbjönsson són segons de la repesca

El dos sense timoner de Pau Vela i Àlex Sigurbjönsson, tots dos del CR Tortosa es van classificar per a la semifinal del mundial que s'està disputant al llac Karopiro de Nova Zelanda. Vela i Sigurbjönsson van sortir al davant i sempre van estar entre els dos primers. Al final van ser segons de la seva sèrie de repesca amb un temps de 6:33.66 darrere del bot de Sud-àfrica (6:32.37) i davant dels argentins, que van ser tercers a 45 centèsimes, i també van accedir a les semifinals.

En aquesta jornada del mundial dos bots més que representen la Federació Espanyola de Rem, i en la qual hi ha remers catalans, van quedar sense accedir a les semifinals. El quatre sense timoner de Marc Franquet (RCN Tarragona), Joan Lluís Fernández (CN Amposta), Dani Sigurbjönsson (CR Tortosa) i l'asturià Ruben Álvarez va ser quart en la repesca (6:02.35) i es va quedar a gairebé dos segons de Sud-àfrica, que va ocupar la tercera i última plaça que donava dret a passar a les semifinals. Ara disputaran la final C.

El dos sense timoner lleuger d'Arnau Bertrán (RCN Tarragona) i Andreu Castellà (CN Sant Carles de la Ràpita) tampoc es va classificar en ser cinquè de la repesca, molt lluny –12 segons–, dels dos primers llocs que donaven dret a classificar-se. No lluitaran per les medalles i hauran de disputar la final B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)