Més esport

BTT

COPA GIRONINA

Colomé (B. Esteve), una mica més líder

Oriol Colomé (Bicis Esteve) va reforçar diumenge passat el seu lideratge en la copa gironina amb una altra victòria, la tercera consecutiva, aquest cop a Amer, en la cinquena cita del circuit gironí de tardor de BTT. Un altre cop els ciclistes del Bicicletes Esteve van absorbir el protagonisme, en aquesta ocasió gràcies al fet d'haver ocupat quatre de les cinc primeres posicions de la taula classificatòria. Rere Oriol Colomé va entrar el seu company d'equip Christian Collados, a qui va avantatjar de 31 segons. Va impedir que el podi absolut fos íntegrament del Bicis Esteve Roger Argelaguer (Pocara Joiers), que va arribar a 2:01 del vencedor. De l'equip de la marca empordanesa Josep Almendros i Albert Codinach van ocupar la quarta i la cinquena posició finals.

El vencedor del recorregut curt va ser el veterà 50 del Medina Llagostera Joaquim Esparraguera que va avantatjar de 2:12 l'infantil Josep Duran, del seu mateix equip.


Tercera victòria consecutiva de l'osonenc en el circuit gironí de tardor de BTT

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)