Més esport

HÍPICA

ESTATAL DE DOMA CLÀSSICA

Medalla d'or per a Jaume Escamilla

El genet del CAVA va imposar-se en la categoria Criterium i Beatriz Ferrer-Salat, en l'absoluta

Jaume Escamilla, amb Cava Ness, va obtenir el títol de campió d'Espanya de doma clàssica en la categoria Criterium, el cap de setmana passat en la Yeguada San José a Toledo. La mitjana final després de tres dies de competició del genet del CAVA de Sant Martí Vell va ser de 70,850%, davant de Nuria Vila, amb Finja, que en va acreditar 68,250%. El tercer lloc final va ocupar-lo Àngel Bermejo, amb Vivaldi VDL.

L'olímpica Beatriz Ferrer-Salat, amb Fabergé, es va imposar en les tres classificatòries i va obtenir el títol en la categoria absoluta. Carmen Naesgard i Juan Antonio Díaz van guanyar la plata i el bronze. La tercera posició en la darrera jornada del genet gironí Lauró Aguiló li va servir per enfilar-se fins a la quarta posició final. Sonia Ramos, amb @Uxtro, del club @ de Fonteta es va emportar la medalla d'or en la categoria Master Júnior. Ramos va obtenir un marge petit davant de la medalla de plata, que va ser per Alfonso Parra amb Ropeter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)