Més esport

TENNIS

ATP

Moyà es retira

El tennista mallorquí, lesionat des del maig passat, anunciarà demà que deixa el circuit professional

Era un secret de domini públic, i només qüestió de temps que Carles Moyà anunciés la retirada del circuit professional. Amb projectes ja consolidats lluny de les pistes, el mallorquí, de 34 anys, ha decidit deixar-ho per les reiterades lesions que li han evitat competir regularment últimament.L'any passat, una lesió en un tendó i l'os isqui el van obligar a deixar la temporada al març (havia jugat set partits). Una operació i una llarga recuperació després, ja el 2010, va tornar a jugar però set partits més tard, també al març (a Indian Wells) unes molèsties al peu el van apartar de les pistes. Va intentar tornar a Madrid, al maig, però només va poder guanyar dos jocs a l'alemany Becker, un signe lògic de males notícies. Va acabar el partit, però amb molts dolors, i va decidir deixar-ho i esperar l'evolució d'unes molèsties que ja no li han deixat tornar.

Ara, tres mesos després de ser pare d'una filla i sis després del seu últim intent de jugar, ha decidit retirar-se. Ho anunciarà demà a Madrid, i en espera d'algun possible comiat aquí, ja n'ha confirmat un a Buenos Aires, en el marc de la copa Argentina de tennis. Serà el 19 de desembre, amb un duel contra Gaston Gaudio, que també podria segellar la seva retirada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)