Més esport

GOLF

PEUGEOT TOUR

Bon inici de Garcia Pinto

El jugador del Girona GC és onzè després d'una jornada i els primers líders són Giner i TJ Muñoz

Jordi Garcia Pinto és el millor dels tres gironins que participen en el torneig final del Peugeot Tour de golf que es disputa a Zaudin, a Sevilla, després de la primera jornada.

El jugador del Golf Girona va superar la primera jornada amb un -2 que el situa en l'onzena posició, a tres cops del duet que encapçala la competició, Ivó Giner i Tomás Jesús Muñoz, tots dos amb 66 cops. Després d'una primera meitat excepcional, Ignacio García Palencia (-7, en la meitat del recorregut) es va descentrar i va tancar el dia a cinc cops dels vencedors. Garcia Pinto va compensar un bogey amb un birdie i va fer un eagle en el forat 8. Pepe Romero va tancar les seva actuació en la 24 a posició, amb un global al par del camp. En el seu recorregut va compensar amb tres birdie, els tres bogey que va acumular.

El pitjor dels tres jugadors de la demarcació va ser Pol Bech que va tenir una mala arrencada de torneig, i es va haver d'apuntar un +6 en la primera jornada, recorregut que el va situar en la penúltima posició de tots els participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)