Més esport

ATLETISME

Morató i Lamdassem s'aferren al podi

Segona i tercer en el cros de Sòria, refermen les seves aspiracions amb vista a l'europeu

Rosa Morató (València TiM) i Ayad Lamdassem (Bikila) van repetir podi en el cros de Sòria i refermen les seves aspiracions de fer un bon paper en l'europeu de l'especialitat, que es disputarà el 12 desembre a l'Albufeira (Portugal). La fondista bagenca, que ha estat la millor representant estatal en les sis últimes edicions al mont Valonsadero, va resistir el ritme de Dina Lebo Phaula fins a l'últim quilòmetre, just quan la corredora sud-africana es va escapar en solitari cap a la victòria. Morató, que el curs passat havia estat tercera, només va cedir tres segons respecte a la vencedora. Va completar les places d'honor la portuguesa Ana Dias i la kenyana Hannan Wanjiru va quedar sorprenentment fora del podi. Les catalanes Jacqueline Martín (FC Barcelona) i Lídia Rodríguez (Santutxu), sisena i setena respectivament, van presentar les seves credencials per formar part de la llista de l'europeu. La federació espanyola ha fixat els resultats del cros de Sòria i la setmana vinent els de Laudio com a preferents per fer la tria per a la selecció estatal.

El lleidatà Ayad Lamdassem va repetir el tercer lloc i només va claudicar davant els kenyans Joseph Ebuya, campió mundial i que ahir es va convertir en el primer atleta a revalidar el triomf a Sòria, i Matthew Risorio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)