Més esport

TENNIS DE TAULA

COPA ETTU

El DKV Borges continua endavant a Europa

El Mataró Quadis femení perd a Polònia, i els lleidatans són l'únic català que continua

El DKV Borges Vall és l'únic equip català que continua en competició en la copa ETTU, ja que el Mataró Quadis va quedar eliminat en la categoria femenina. El DKV Borges Vall es va classificar per a la quarta fase de la competició masculina després de derrotar a domicili 1-3 el STK Dr Casl croat. El conjunt lleidatà no va començar amb bon peu a Zagreb, ja que Kou Lei va perdre el primer punt, però tot seguit Hu Bin –que va guanyar dos partits– i Marc Duran es van encarregar de capgirar el resultat. Duran es va desfer de Ronald Redep (3-0), mentre que Hu Bin va derrotar amb contundència Jia Zeng per 0-3 i va tancar el partit guanyant ajustadament Ruiwu Tan 2-3. El rival del DKV Borges en la quarta fase de la competició serà el Victoria de Moscou, que va vèncer 3-0 el SKST Bratislava eslovac. L'eliminatòria es disputarà a un sol partit entre el 10 i el 13 de desembre.

El Mataró Quadis femení va quedar eliminat després de perdre 3-1 a la sala de joc del Forbet Tarnobrzeg polonès. L'únic punt del conjunt mataroní el va guanyar Gàlia Dvorak, que va superar 3-0 Renata Strbikova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)