Més esport

BTT

COPA GIRONINA / C. PAÏSOS CATALANS

Colomé (B. Esteve), constant fins al final

El ciclista osonenc, campió del circuit, va obtenir el seu cinquè triomf al Voló

La cursa del Voló, puntuable per al circuit copa Gironina i el campionat dels Països Catalans, es va disputar diumenge, amb la victòria d'Oriol Colomé (Bicis Esteve), el triomfador del circuit de tardor, en què ha acumulat cinc victòries. La cursa curta se la va adjudicar Robert Mestres (Jodofi).

Els campions finals del circuit dels Països Catalans són l'elit Oriol Colomé (Bicis Esteve), el sub-23 Jordi Camps (Radikal Bikes), el júnior Joan Quintana (Radikal Bikes), el màster 30 Santi Martínez (Bicis Esteve), el veterà 40 Pere Sànchez (A. Porqueres), el cadet Robert Mestres (Jodofi Supermercats), el veterà 50 Joaquim Esparraguera (Medina Llagostera), l'elit femenina Núria Surià (EC Figueres), el veterà 60 Joan Linares (Garatge Estació), l'infantil (1): Xavier Ferrer (Radikal Bikes), l'infantil (2) Jordan Cardenas (VDB Fontelec), la cadet femenina Sílvia Roura (Cicles Ayats), l'aleví (1) Jofre Cullell (Remiendos), l'aleví (2) Gael Rabiller (VTT Club Thuir), l'alevina (2) Magda Duran (Godoy Cardedeu), l'alevina (1) Lourdes Córdoba (Amunt), la júnior Stella Sans (ATAC en Aragón).