HANDBOL

DIVISIÓ D'HONOR PLATA

Una primera part per emmarcar

L'Amposta va obtenir ahir un triomf plàcid a casa contra l'Elx en un partit que va quedar pràcticament decidit en la primera part, quan les locals van fer 23 gols, el millor registre d'aquesta temporada en un període. El conjunt del Montsià va saber atacar perfectament la defensa 5-1 molt oberta que li va plantejar el rival i que Marc Fornós ja s'esperava, i el 23-11 amb què es va arribar al descans va constatar la diferència entre els dos conjunts. En el segon temps, l'Amposta va fer canvis. L'equip va mantenir el pols del partit i moltes de les suplents van marcar i es van repartir el pastís.