Atletisme

ATLETISME

CROS DE MALGRAT

Mullera domina i venç

L'atleta del CA Lloret-la Selva s'imposa des de l'inici, i Bàrbara Ramon guanya en noies

Àngel Mullera va ser el protagonista del 16è Cros de Malgrat que es va disputar ahir al circuit del Bosc de Santa Rita i que era la setena prova del Circuit Gironí de Cros. L'atleta del CA Lloret-la Selva va dominar des de l'inici i va aconseguir una clara victòria al davant de Oumrim Jcamal (Gi-Costa Brava), que també va ser segon a Riudellots de la Selva. El cros de Malgrat va aplegar gairebé 600 atletes que van disputar un total de dotze curses.

En la prova femenina, Bàrbara Ramón (AA Catalunya) va mostrar la mateixa contundència a l'hora d'aconseguir la victòria i tampoc va tenir rivals. La vidrerenca es va imposar sense gaires problemes i va arribar a la meta al davant de Carolina Menéndez (CE Penedès) i de l'actual dominadora del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, Nuri Soler (CA Lloret).

En la sempre nombrosa cursa conjunta de juvenil, júnior i veterà es va poder veure una emocionant lluita en la categoria júnior entre Wissam Chaoubi (CA Laietània) i Arnau Turon (CA Lloret) que no es va decidir fins als darrers metres i que va acabar amb la victòria per a l'atleta del Laietània. Al darrere d'ells va arribar a meta l'atleta veterà Pedro Rondón (CN Caldes), que ja havia estat segon a Sant Hilari i Girona.

Cal destacar també el paper de Jeanette Hernández (CA Lloret), que es va imposar amb molta diferència en la cursa cadet femení, al davant de Clàudia Bancells, del CN Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)