DIVISIÓ D'HONOR

L'empat costa el lideratge

Un gol del Benicarló en el 39' treu dos punts al Barça

Diumenge caldrà guanyar el Lobelle per retornar al primer lloc

Els precedents que advertien de les dificultats de la visita a la pista del Benicarló es van reafirmar amb un nou empat (2-2), el quart en les darreres quatre temporades. Un resultat certificat amb un gol a darrera hora (39') de Retamar, que no permet al Barça Alusport mantenir el primer lloc de la classificació, ara en mans del Lobelle Santiago, que dimarts no va fallar contra el Manacor (3-1). Tot i això, els blaugrana poden recuperar-lo d'aquí a tres dies si superen el conjunt gallec al Palau en el partit estrella de la 14a jornada.

El gol de Vadillo en el minut 1 va ser el millor presagi de les dificultats que esperaven al Barça contra un Benicarló necessitat de punts per mantenir-se en posicions de copa estatal. Al descans, però, el marcador tornava a estar equilibrat (1-1) gràcies a un gol del brasiler Wilde des de la línia del doble penal. El frec a frec va mantenir-se en la segona part, en què els de Marc Carmona van aconseguir avançar-se aprofitant un gol en pròpia porteria de Joselito (27'). Amb el resultat a favor, la confiança del Barça va augmentar i va oferir els millors minuts sobre la pista. Per contra, aquest major domini no va traduir-se en gols, un fet que acabaria per passar factura a menys de dos minuts pel final. El Benicarló, arriscant ja amb el porter-jugador, va empatar (2-2) amb un xut sec i ras de Retamar. Un últim cop al qual els blaugrana ja no van tenir prou temps per respondre.

BENICARLÓ

2

BARCELONA ALUSPORT

2

BENICARLÓ:

Gus, Vadillo (1), Chaguinha, Lolo, Retamar (1) –equip inicial–, Xapa, Javi Alonso, Joselito i Gonzalo.

FC BARCELONA ALUSPORT:

Paco Sedano, Chico, Torras, Lin, Wilde (1) –equip inicial–, Carlos, Javi Rodríguez, Igor, Saad i Fernandao.

GOLS:

1-0 (1') Vadillo; 1-1 (16') Wilde; 1-2 (27') Joselito (p.p.) i 2-2 (39') Retamar.