Més esport

FUTBOL SALA

DIVISIÓ D'HONOR

El Barça Alusport, a l'alça

Tot i haver perdut el lideratge, el salt de qualitat de l'equip al final de la primera volta és evident

El Marfil ha quedat fora de la copa, però ha superat la crisi amb quatre victòries consecutives

El FC Barcelona Alusport va perdre el lideratge en l'última jornada de la primera volta, però el salt endavant de l'equip respecte a temporades anteriors és evident. La incorporació de jugadors del talent i l'experiència de Wilde i Jordi Torras i, en menor mesura de Lin, han aportat consistència al projecte de Marc Carmona, que per primer cop sembla en disposició de lluitar pels títols estatals. L'equip blaugrana ha completat les quinze primeres jornades del campionat amb 32 punts, a només dos d'El Pozo i el Xacobeo, que comparteixen el lideratge que el Barça es va deixar a Manacor. Ara fa un any, l'equip català ocupava la quarta posició, però tenia la primera plaça molt més lluny, a onze punts de diferència. Les dades són prou eloqüents. El Barça presenta els millors números com a local i només ha encaixat un empat al Palau Blaugrana –va ser tot just en la segona jornada contra el Carnicer Torrejón (3-3)–. El salt de qualitat dels de Carmona també s'exemplifica amb victòries de prestigi com ara a la pista de l'Inter Movistar (1-2) o la de fa una setmana contra el Xacobeo Lobelle Santiago (4-2).

L'altre equip català de la categoria, el Marfil Santa Coloma, ocupa la desena posició i aquest cop ha quedat fora de les places de la copa, que se sortejarà avui a Segòvia. Amb tot, el conjunt que ara dirigeix Andreu Plaza ja ha deixat enrere la crisi de resultats, que en algunes jornades el va portar a vorejar les posicions de promoció de descens. La reacció és un fet. Contra el Saragossa van obtenir la quarta victòria consecutiva que ha fet tornar l'optimisme en el si del club colomenc amb vista a la segona meitat del campionat. El Marfil és desè, però ja té la sisena plaça a només tres punts. L'equip colomenc va oferir contra el conjunt aragonès la seva millor versió. La combinació de precisió i velocitat a l'hora d'atacar i la pressió defensiva van desarmar el Saragossa, que va sucumbir per 6-2. Va ser la tarda més inspirada del Marfil, que aquest curs li estava costant tirar endavant els partits al Jacint Verdaguer. Un dels símbols del conjunt de Santa Coloma de Gramenet és el planter, i en l'últim partit ja va tenir l'oportunitat de disposar d'alguns minuts el juvenil Alejandro del Barco. El Marfil ja mira cap al futur i més amunt de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)