Més esport

ATLETISME

I SANT SILVESTRE DE SALOU

Garcia i Galimany s'adapten millor al fred

L'atleta d'Alió i la vallenca van guanyar la cursa, condicionada per les baixes temperatures

L'atleta d'Alió Xavi Garcia (Pratenc) es va convertir ahir en el vencedor de la primera edició de la cursa Sant Silvestre de Salou, que va tenir un debut marcat pel fred. Pel que fa a les noies, es va imposar la corredora vallenca de l'ISS l'Hospitalet Marta Galimany. Els participants van completar un circuit de 5 quilòmetres situat al passeig marítim, però la cursa masculina i femenina es van fer per separat. Poc abans de l'inici de la cursa masculina, que va començar pels volts de quarts de deu del matí, el termòmetre marcava zero graus. Per això, alguns dels 550 inscrits no van comparèixer, tot i que finalment van creuar la meta 480 corredors, una xifra prou bona.

Xavi Garcia es va imposar amb un temps de 15:08 superant per només 3 segons Paul Sie (Runnersworld Tarragona). El podi el va completar l'atleta del CA Tarragona Pedro Ortega (15:25).

En la cursa femenina, Galimany va fer un registre de 17:39 i va superar d'onze segons Sílvia Ferrer (Runnersworld Tarragona) i de més d'un minut Alícia Bergadà (Runnersworld Tarragona), que va fer un temps de 18:36.