ATLETISME

SANT SILVESTRE DE RIUDELLOTS

Mechaal i Auñón repeteixen

Adel Mechaal i Maria Carmen Auñon tenen la mida presa a la Sant Silvestre de Riudellots de la Selva que es va disputar el dia de Sant Esteve, i van revalidar el títol que ja havien obtingut la temporada passada.

L'atleta de l'AA Palamós va fer un canvi de ritme a 300 metres de l'arribada i va deixar clavat el company de club Jaume Quintana, que va entrar segon, i Oumal Jamal, que va obtenir el tercer lloc del podi. La tramuntana va alentir molt la cursa. Mechaal va invertir 22.39 per completar els 7 quilòmetres de la prova.

L'atleta Mari Carmen Auñón de la Unió Colomenca va entrar primera en noies, amb un temps de 26:36, seguida de Núria Soler (Lloret La Selva) i va completar el podi Anna Quílez, del mateix club. 126 corredors van participar en els dues curses de promoció (una de 500 m i l'altra de 1.000 m) que eren no competitives.