Atletisme

ATLETISME

COPA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

El Barça defensa el títol a Sabadell

El Playas de Castelló serà el principal rival del conjunt blaugrana en una cita on també competirà l'AA Catalunya i la JA Sabadell

El flamant pavelló cobert de Sabadell obre avui les portes per la disputa de la copa del Rei de clubs amb el FC Barcelona, defensor del títol, i el Playas de Castelló com a principal aspirant a prendre-li el ceptre. El conjunt blaugrana es presenta a la cita –a partir de 2/4 de 6 i fins a les 8– amb la majoria dels seus principals referents: Ángel D. Rodríguez (60), Marc Orozco (400), Manuel Olmedo (800), Víctor Montaner (1.500), Sergio Sánchez (3.000), Jackson Quiñónez (60 tanques) i Javier Bermejo (alçada). Amb tot, el primer gran repte del curs sempre presenta incògnites. «Estem tot just a l'inici de temporada i vas una mica a cegues sobre l'estat de forma de molts atletes. A més, el Playas es presenta amb el cubà Yeimer López en 400 m i segur que serà un rival molt potent», adverteix Vicente Egido, director tècnic blaugrana. Un dels atractius de la jornada serà veure de què és capaç Sergio Sánchez, el vigent subcampió mundial de 3.000 m, que afronta tot just el seu debut. Per part catalana, també competirà en la copa l'AA Catalunya, que retorna a aquesta competició set anys després, i la JA Sabadell, per la seva condició d'organitzador.

Si en la batalla pel ceptre masculí la igualtat entre el Barça i el Playas de Castelló està assegurada, en la copa femenina, que es dirimirà a València, la victòria ja sembla assignada al mateix València TiM, amb tretze títols consecutius al seu palmarès. En les files valencianes destaquen Anna Pinero, que ja ha superat el rècord català de perxa dues vegades aquest curs i l'ha situat en 4,25 m, i Eva Arias, en 1.500 m. El FC Barcelona pugnarà pel podi –el curs passat va ser tercer rere el Port d'Alacant– i l'AA Catalunya mirarà de millorar el sisè lloc del 2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)