ATLETISME

CROS

Jonatan Romeo triomfa a Elgoibar

L'atleta del Lloret la Selva va imposar-se en juvenils en el cros internacional Juan Muguerza

L'atleta juvenil del Lloret la Selva Jonathan Romeo va guanyar la cursa de la seva categoria en el cros internacional Juan Muguerza que es va disputar aquest cap de setmana a Elgoibar. Romeo va entrar tot sol a meta (18:09) i va treure tres segons a Ignacio Cano, del club Los Trotones (18:12). El gironí Harold Sagel (Aquadiver GEiEG) va creuar la meta en la tretzena posició de la categoria juvenil, amb un temps de 18:52. En la cita guipuscoana hi va participar també la banyolina Marina Guerrero (FC Barcelona) que va arribar en la 24a en juvenils. En júniors, dos atletes del Lloret la Selva també van desplaçar-se fins a Elgoibar. David Gibert va ocupar la 38a posició i Arnau Turon, la 31a.