Handbol

HANDBOL

1a ESTATAL

Busquen el trencament

El tècnic del Bordils veu que vèncer a Palautordera produiria un tall amb la zona intermèdia

Campos, convençut que el desplaçament d'avui (19.15 h) és el més complicat que els queda

El Bordils va esgarrapar dos punts al líder el cap de setmana passat aprofitant que el Sarrià va empatar a Mataró, dit d'una altra manera, es va postular per primer cop en tota la temporada com a aspirant a assaltar el lideratge. La situació del Bordils és, ara mateix, la d'un conjunt envalentit, ambiciós i que es veu capaç de gairebé tot. El seu tècnic, Pau Campos, va apuntar un optimisme mesurat en l'anàlisi de la situació del seu equip.

«Penso que és el desplaçament més complicat dels que ens queda. ‹La resta d'equips de la zona alta han de venir en la segona volta a Bordils», apuntava l'entrenador del conjunt bordilenc que està convençut que és el moment, perquè es produeixi un trencament en la classificació si avui guanyen: «Amb una victòria deixaríem lluny el Granollers i el Sant Martí i els de dalt començaríem a anar a la nostra.»

Ara el Bordils és un equip amb aspiracions clares. Aquesta situació actual el situa, doncs, en una posició que els postula com a candidats a jugar la fase d'ascens. «Tenir al·licients va bé perquè els objectius clars motiven i el ritme en els entrenaments es pot mantenir.»

El Mataró, segons en la taula, entre el Sarrià i el Bordils juga aquesta setmana contra el Gavà, equip de zona baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)